|
|
Lån  


 
Før du går igang
AFBRYD STRØMMEN

Før du går i gang med at udføre elarbejde, skal du blandt andet være sikker på, at strømmen er afbrudt. Du må ikke begynde at arbejde på elinstallationen, før følgende er gennemført i boligen:

* Tænd lyset på det sted, hvor elarbejdet skal udføres.

* Afbryd strømmen til det pågældende sted i måler- eller gruppetavlen. Det er ikke tilstrækkeligt at slukke på afbryderen i det pågældende rum.

* Kontrollťr, at lyset er slukket.

* For at undgå, at andre tænder for strømmen, imens du udfører elarbejdet, bør du fjerne eventuelle sikringer eller der sættes en seddel på den afbrudte afbryder. Vær opmærksom på, at automatsikringer ikke kan fjernes, men kun afbrydes.

* Selvom lyset nu er slukket, kan du ikke være helt sikker på, at strømmen er afbrudt. Derfor skal du kontrollere, at der ikke er spænding i nogle dele i arbejdsområdet. Kontrollen kan foretages med en spændingstester eller en polsøger. Du skal altid sikre dig, at de virker, inden der afbrydes.

Kategorier på sider:

Elektricitet Vekselstrm Fr du gr igang Gode rd om el fr du handler bolig Computer Strkstrm EL ordbog Lamper Kampagnetilbud Jvnstrm El-artikler El diverse Tjek installationer Elektronik & EDB El komponenter Fladsk&lig;rme Bygge Robotstøvsuger Stikkontakt Svagstrm Elinstallationer Forlngerledning Hvad m man


 Du er her: Elinstallationer - Netannoncer Elinstallationer -